Michael

Jarenlang heb ik voor een verzekeraar gewerkt in Nederland. Al die tijd kwam er zo nu en dan het plan uit de kast om “iets” voor ons zelf te beginnen in het buitenland. Veel landen zijn zo de revue gepasseerd. Na jaren wikken en wegen was de tijd in 2014 kennelijk rijp voor de grote stap. Alles kwam samen en we zijn gewoon gesprongen. “We” is onze familie bestaande uit Matthijs, Suus, Julia, Maaike, Fijtje en ikzelf. We sprongen niet allemaal even ver want Julia en Maaike wonen nu op zichzelf in Leiden. We Whatsappen, facetten wat af het laatste jaar en ook zitten we regelmatig aan boord bij Easy Jet en Transavia.

Bij de grote sprong zijn wij geland in Italië. Meer specifiek in Nizza Monferrato gelegen in de Regio Piemonte. Echt een prachtig heuvelachtig gebied. De streek wordt steeds meer ontdekt door niet-Italianen. Hier komen de mooiste wijnen bv Barolo, Barbaresco en Nizza van Italië vandaan.

Wij zijn hier op onze mooie heuvel Tenuta Il Castelletto begonnen. We verhuren 7 Luxe lodge tenten en 2 villa-appartementen. Wij kennen de streek inmiddels erg goed en vinden het leuk om mensen op mooie plekken te brengen.

Ik ben deze blog begonnen omdat we regelmatig dingen meemaken die te leuk zijn om niet te delen. Daarnaast kennen we inmiddels veel leuke adressen in de buurt, Turijn en Milaan.