Vervolg: ziekenhuis of detox

Even geleden was de vraag of ik onder een Italiaanse galsteen operatie uit kon komen. Bij deze het antwoord.

Vorige week ben ik naar het ziekenhuis gegaan. Dit keer één waar de buitengevel wel was afgebouwd. Dat geeft toch een geruststellender gevoel.

Eenmaal binnen was het even zoeken. Zoals zo vaak in Italië is bewegwijzering een ramp. In dit land staat álles aangegeven zodat je niéts kunt vinden!  Gelukkig zijn er altijd, en dat is echt zo, heel aardige mensen die je verder op weg helpen.

Zo kwam ik uiteindelijk bij de chirurg terecht. Een klein mannetje wat al meteen trots vertelde dat hij al drieëntwintig jaar galblazen verwijderd. Op zich ook geruststellend. Minder geruststellend was dat hij niets wilde weten van mijn detox kuur. Het werd meteen opereren volgens hem. Vervolgens legde hij mijn formulier achter zich op een grote stapel. Dit was de fysieke wachtrij voor de operatie. Op mijn vraag hoe lang de wachtrij was gaf hij aan dat het wel enkele maanden kon duren…………
7bf77c8f1c7544ceacf7be6df1fe3277_400x400Bij de deur gaf hij mij een laatste raad: Gėén vet en eieren. Die heb ik gisteren volledig in de wind geslagen. Als ontbijt het laatste stukje kwarktaart, daarna qua lunch een hamburger, om 15 uur een gelato met panna (het was boven de 15 graden) en afsluitend een grote zak friet mét mayo.

En dan het fijnste…….. Ik heb nergens meer last van!  Dat detoxen was zo slecht nog niet………


Geef een antwoord

CommentLuv badge